Nyhedsbrev og aktiviteter efterår/vinter 2023/24

Kære Medlemmer,

Nu er vi endelig klar med nyt til jer.

Vi har i den forløbne tid afholdt møder med Egedal Kommune om vores fremadrettede samarbejde og der er fortsat god dialog. Vi holder kvartalsvise dialogmøder Egedal Kommune.

Som du formentlig har læst om i medierne, har Egedal Kommune som noget nyt oprettet et erhvervsforum. Her har vores formand Keld Østergaard påtaget sig posten som næstformand og repræsenterer Egedal Erhvervs medlemmer. Borgmester Vicky Holst Rasmussen er formand i Erhvervsforum.

Det første møde har været afholdt. Vi glæder os til det fremadrettede arbejde med fokus på at skabe de bedste rammer for vores erhvervsliv. Du kan læse mere om arbejdet i Egedal Erhvervsforum på kommunens hjemmeside: https://www.egedalkommune.dk/erhverv/erhvervsservice/egedal-erhvervsforum/

Vi har lagt os i selen for at arrangere nogle interessante aktiviteter og vores mål er at afholde 3-4 arrangementer efterår/vinter og ligeledes 3-4 arrangementer forår/sommer. Arrangementerne vil både have social og faglig karakter.

Vi håber at I vil bakke op om vores arrangementer og byde ind med idéer, som vi vil prøve at se om vi kan realisere.

Vi præsenterer planerne med lidt flere ord når vi ses til årets Julemiddag den 19. november (meld dig gerne til allerede nu på https://egedalerhverv.nemtilmeld.dk/21/)

Vedhæftet er en printvenlig version af de næste arrangementer – og mere er på vej.

Glæd dig til eks. oplæg om Erhvervshus Hovedstadens mange muligheder, foredrag om IT-sikkerhed & hacking, collageworkshop, julefrokost og endnu flere er på trapperne….bl.a. workshop om foto med mobiltelefoner, sociale medier, foredrag om kunstig intelligens/ChatGpt m.m.

Tilmelding foregår her: https://egedalerhverv.nemtilmeld.dk/

Vi vil anbefale dig at følge med på vores Facebook-side: https://www.facebook.com/EgedalErhverv

De bedste erhvervshilsner
fra hele bestyrelsen i Egedal Erhverv

Keld, Pernille, Rie, Jeanette, Karina, Dionna, Torben