• Slider Image

HVEM ER DU?

Ny i kommunen
Måske er du og din virksomhed lige flyttet til kommunen?Måske har du også flyttet din familie og medarbejdere med.
Egedal Erhvervsforening har en bestyrelse, som dækker bredt – det gælder både erhverv og alder. http://www.egedalerhvervsforening.dk/kontakt/så forsøger vi at koble dig med de fagligheder, som du søger.

Iværksætter
Erhvervet i Egedal Kommune sprudler af iværksætterlyst og energi – og for rigtig mange af de mindre start-up virksomheder, går det ret godt. Andre falder i en eller anden faldgrube. De kan måske undgås…
Egedal Erhvervsforening har en bestyrelse, som dækker bredt – det gælder både erfaringer og kompetencer. http://www.egedalerhvervsforening.dk/kontakt/så forsøger vi at koble dig med de fagligheder, som du søger.

Virksomhed
I Egedal Kommune er der ca 1800 virksomheder. Ikke alle er lige aktive, og nogle virksomheder ved endnu ikke, at de har brug for os.
Egedal Erhvervsforening er dit talerør – overfor kommunen og hvis vi synes vi har en god sag – så også over for pressen. http://www.egedalerhvervsforening.dk/kontakt/så tager vi en snak om din situation og finder ud af, om vi kan – eller skal – hjælpe dig.

Kontakt os