Motivationsforedrag om kropssprog & gennemslagskraft

Motivationsforedrag om kropssprog & gennemslagskraft

18. juni kl. 17:00 - 19:00

Dato og tid: Tirsdag d. 18. juni 2019 kl. 17:00 til 19:00 i  Lille Sal på 1. sal, Stenløse Kulturhus

KOMMUNIKATION – KROPSSPROG

der arbejder med dig og ikke imod dig

Det er ikke, hvad du siger, men hvad modtageren ser, føler og hører, som tæller!

• Vil du gerne have mere gennemslagskraft overfor kunder og medarbejdere eller bare generelt?
  • Arbejd med dit personlige brand og vær det naturlige samlingspunkt som leder.
  • Sådan lykkes du med din kommunikation igen og igen, afhængig af hvilken persontype, som du kommunikerer med.

Kom og mød Bjarne Nielsen fra VIWA® Coaching til et motiverende og involverende foredrag, hvor du bliver mere bevidst om din egen og andres kommunikation. Det gælder både vores verbale og nonverbale kommunikation.

Du bliver motiveret til at komme ud af komfortzonen, og bliver skarpere på at møde

mennesker der, hvor de er, ved at lytte bedre. Det gør dig mere bevidst om, hvornår din kommunikation er optimal.

BJARNE NIELSEN er NLP Master Coach, forfatter og ekspert i personlig udvikling.

Bjarne er stifter af VIWA® Coaching og har arbejdet med talentudvikling i over 15 år. Han brænder for at hjælpe mennesker og virksomheder til at blive den bedste udgave af dem selv.

www.viwa.dk

Arrangementet er GRATIS for foreningens medlemmer

Tilmelding via Nemtilmeld – Link: https://egedalerhverv.nemtilmeld.dk/

Dato: